Bel nu 06-30175387
en maak een afspraak!

SANITAIR

Een mooie en functionele badkamer is tegenwoordig niet meer uit woningen weg te denken. Voor veel mensen is de badkamer niet langer alleen een ruimte die men gebruikt voor lichamelijke verzorging, maar ook een plek om te kunnen ontspannen.

sanitairModern, design, landelijk of traditioneel alles is mogelijk. JTM installatietechniek heeft ruime ervaring in het creëren van nieuwe en het renoveren van bestaande badkamers en toiletruimtes. Adviseren en het doornemen van mogelijkheden hoort erbij. Vaak gebeurd dit al tijdens de opname van de werkzaamheden. U krijgt van ons een duidelijk advies hoe u de ruimte optimaal kunt benutten. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw budget.

Staat het ontwerp vast, dan begeleiden wij u bij de aanschaf van het sanitair en verzorgen wij het loodgieterswerk. Oude leidingen worden verwijderd of verlegd. Het oude sanitair wordt desgewenst afgevoerd. Voordat we het nieuwe sanitair plaatsen en afmonteren worden de leidingen vakkundig weggewerkt. Uiteraard zijn alle A-merken van sanitair en kranen als Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit, Laufen, Hans Grohe, Dornbracht en vele andere te leveren met de bijbehorende service en garantievoorwaarden.

Het eindresultaat is de badkamer waar u jarenlang van zult genieten!